Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Jan 27, 2016

I veckans avsnitt får besök av en trivsam gäst som slår sig ned för att diskutera det här med böcker vs film...och vi glider sakta men säkert in i Stephen King-land av bara farten. Där finns det mycket att tycka om böcker som blivit film! Vi synar mästerverket (?) The Shining i sömmarna, både som roman och film.

Annars på agendan står som vanligt en lurig Listning av utvalt ämne, ett Uppdrag som ska redovisas innan ett nytt delas ut. Vilka vann i tävlingen?!? Vi presenterar både vinnare och de rätta svaren. Vi hinner också tycka till om nya vildmarksrafflet The Revenant på bio. Är Oscarn hemma där?

Ja, det blev ett långt avsnitt även denna vecka, men närvaron av gäst, trivsam stämning och rejält intressanta diskussioner gjorde att tiden liksom bara flög iväg!
Dessvärre dök också en OBJUDEN gäst upp igen i form av datorfläkten från helvetet! Tyvärr en teknisk nödvändighet just denna kväll. Förhoppningsvis var det sista gången detta störningsmoment visade sin fula närvaro.

Trevlig lyssning!