Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

May 30, 2019

Känslan när filmfavoritpodden inte finns där! Aj! Oj! Vi vet!
Men nu så! I full studentbalsregalia sladdar vi in på din uppfart! Långt som ett ösregn på midsommarafton, och lika brutalt laddad med spånfånerier som vanligt. Och filmer! Aktuella rackare också! Veckans Lista och VHS är med i gänget...


May 22, 2019

Ojoj, vart tar allt snickesnack vägen egentligen??
Än slinker vi dit, och än slinker vi åt andra hållet. Vi öppnar filmholken och gasar på. Veckans Lista om Fina Familjer. Fiffo om en annan familj där det sker...eh..udda saker. Steffo om ytterligare en familj. Sort of.
Veckans samkväm om en märklig värld,...


May 15, 2019

192:an doftar av kaffe! (och visst bullätande) Vi tillverkar avsnittet på gemensam plats i Trångsund efter en dag full av verksamhetsplanering och andra roligheter!

Veckans Lista bjuckar på "musikfilmer". På filmfronten vi tar nytt grepp på Matthew Mc...den här gången Karibien-style. Anne Hathaway ger honom...


May 8, 2019

Veckans #191 kommer insladdandes med andan i halsen!
Sent inspelat men lika proppad med plattityder och åsikter som vanligt. Den här veckan tycks vi dessutom lite bitska mot omvärlden! Vissa rebelliska tendenser anas!

Dessutom: Veckans Lista blir ett totalhaveri av nästan bibliska mått, ordet katastrof ligger i...


May 1, 2019

Maj är här, Fiffi är tillbaka i studion och vi sportar ut avsnitt 190!
Den här veckan snorlångt....igen! Men vad annat var att vänta när vi måste avhandla Avengers-spektaklet som just nu mullrar fram på bio!

Dessutom: Veckans Lista med "Aj-som-fan-scener", Fiffi försöker hänga lite med Dame Judi och Steffo...