Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Jun 23, 2021

Säsongens sista ordinarie avsnitt!  Vi klär oss sommarfint och gräver i partypåsen!

Värme, åska, ekorrar, häxor, fotbollsfilmer vi minns, disneys nya mörker (Fiffi myser), vulkandrama på Island! PLUS....sång, dans och magi på norra Manhattan! Wohoo!

Allt, nästan ALLT, får plats i sommargoa sista avsnittet...


Jun 17, 2021

....i vilket vi konstaterar att det är mycket nu! Pusslet måste läggas! Filmer, stökig vardag och det fullmatade EM-slutspelet i fotboll! Om vi klagar? Nehej då!

Det är också avsnittet i vilket en seriemördare byter kropp med en ung skoltjej (ja vi vet att det låter som rena Freaky Friday-soppan), vi skådar...


Jun 10, 2021

...i vilken Fiffi visar nya färdigheter som PT och hobbymeteorolog, Steffo gnäller för första gången över sitt distansarbete, veckans nya listor visar studis-bratsen hur verkligheten ter sig (nåja...), Steffo träffar Bob Odenkirk som INGEN, Fiffi hänger med Molly Nutley som DANSANDE DROTTNING.
Å så åker vi...


Jun 3, 2021

The one där vi återbesöker vänner! Där vi skymtar semestrar. Där åldringar luras på alla sina pengar. Där avdankad filmstjärna återupptar "sportkarriär".
OCH...där vi får återvända in i biomörkret och träffa två TITANER! Finally!

För Patreon-stödjare väntar också "efterhäng i köket" i...