Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Mar 25, 2021

Dubbelglädje! Poddavsnitt och pengar-på-kontot-dag!
Vi firar med att snickesnacka bort två timmar om livet och film. Osnutna ungar som Bond-skurkar i veckans lista, är Castor Troy filmvärldens coolaste skurre-namn?, är det skillnad på Valencia och Valencia?, trummisen som tappar hörseln men kan få ett par...


Mar 18, 2021

Jepp, jupp, japp!
Ny vecka, nya snickesnackisar! Fiffi om sitt devalverade flås, Steffo om sitt nya hundtrick, Mello-finalen, Oscarsnomineringarna, Veckans Lista om klänningar/kjolar (!), Fiffis ålders-chock...och när började man åka buss egentligen??!

På filmfronten en smutt blandning med flygtrubbel i...


Mar 11, 2021

Tillbaka igen!
Förra veckan kom vi aldrig ur startboxarna, vilket tycks ge oss extra fart den här veckan. Vi rabblar på igen om ditt och datt, och hinner besöka ett antal rullar av varierande karaktär. Ingen kan väl ändå klaga på genreblandningen vi kokar ihop den här veckan; amerikanskt skoldrama, svenska...


Mar 4, 2021

Håhåjaja. Ny vecka och nya förutsättningar hos poddredaktionen. En situation som kräver sitt offer. Vi förklarar läget i poddens kanske kortaste avsnitt hittills.

Nya tag snart igen!