Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Feb 22, 2017

Veckans avsnitt, nr 77, är sådär riktigt goffigt och maffigt. Vi laddar upp inför Oscarsnatten och dyker ned i vilda spekulationer om utgången! Har vi rentav prislistan klar redan?
Dessutom; vi hänger med stabila Meryl Streep, kollar in en tonåring med vardagsproblem, en dumskalle som lyckas bli kriminellt...


Feb 15, 2017

Poddens avsnitt 76 är mer MAGISKT än någonsin!
Vi roar oss med att jaga filmjobb i Hollywood, Fiffi kollar om pisksexet är något att ha detta år och Steffo uppfyller ett av sina löften vs svensk film. Hur ska veckans Uppdrag med den allt annat än rumsrena Movie 43 gå?? Kan Filmrouletten ge oss en utmaning?
Mel...


Feb 8, 2017

I veckans skönt magiska avsnitt 75 händer det grejer!
Jon Voight tar plats, Fiffi funderar på om Oscarsjuryn blivit FÖR pk, Steffo hänger hos Tom Hanks som i sin tur flyger i luften. Vi har kollat en tvättäkta dokumentär om en livs levande amerikansk politiker som kanske ändå..eller inte..gör just...


Feb 1, 2017

Den här veckan är vi tillbaka på hemmaplan och bjuder självklart på sedvanlig MAGI i avsnitt 74. Presidentmord, snygga kläder, våldsamma beskyddare, ett ovanligt Uppdrag, en fluktare och lite annat smått och gott. Har vi några favvisar i svartvitt?? Klart vi har!

Vinterns STORA snackis om Emma S och Ryan G som...