Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Sep 26, 2018

Håll i partyhatten!
Podden beger sig ut på roadtrip och gör housecall hos en av våra trognaste lyssnare! Mitt ute i spenaten! Vi ger dig 135 (!) minuters filmnörderi nonstop! Vårt längsta avsnitt ever! En riktig BEST sett till speltiden! Orkar du?!? Såklart!

Du får förstås allt det vanliga. Plus lite till!...


Sep 19, 2018

157:an! Den höstmurrigt mysiga! Som en skön varm filt att pensionärs-lägga över benen om kvällen. Den här veckan bjuckas det på räliga vampyrer igen. De har letat sig in på Veckans Lista! Hu!
Fiffi tar med sig en popcornsrulle från Malmö Filmdagar! En retrohomage av det mer våldsamma slaget, charmas hon...


Sep 12, 2018

I veckans #156 är det tjejerna som dominerar! 
Du får bla Keira Knightley, Taraji P Henson och Melainie Lynskey i frontlinjen. Vi reder ut och förklarar. Fiffi är i Malmö och hittar tjejkompisar att snickesnacka med i värsta filmbubblan! Gamla SoF-poddsgäster från förr faktiskt! Du känner nog igen dem.

Ja och...


Sep 5, 2018

Vi fyller 3 år! Hurra!
Dags för säsong 4 i vår aviga poddsaga! Aningens nytt utseende, men samma gamla uvar bakom mikrofonerna. I veckans snickesnack hör du om Fiffis magiska biobesök, Steffos chockerande Netflix-upplevelse...och hur vi förhåller oss till "Deep Throat" (nej inte DEN).
Veckans Lista sportar upp...