Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

May 27, 2022

Det retrofluffiga avsnittet! Podden tar ett steg in i DeLorean-öset och drar tillbaka tiden! Nostalgi, ikoner och möjligen risken för fåntratterier-känsla i dagens luttrade filmvärld. Vi laddar också upp för vårens STORA (den första av många!) premiär...och se på tusan...har inte en av retrorullarna...


May 20, 2022

Det spritsiga avsnittet! Mellosnack, kaffeabstinens, gnälligheter som samsas med tjoflöjtig vardagsmunterhet! Vi går på bio ordentligt den här veckan; animerade skurkar i bästa heist-stil VS favvo-Sandra i rosa sparkdräkt och högklackat i djungeln! Bättre kombo kan väl nästan inte hittas (??)

I...


May 13, 2022

Det SPRÄTTIGA maj-avsnittet som bjuder på filmiska KATASTROFER, BESVIKELSER och MUMMAMYS! Verbala förolämpningar samsas med solsken i blick och munterhet över de små tingen i vardagen som får oss att gå "the extra mile"!
Filmsnack när det är som bäst helt enkelt! Och banne mig om vi inte får in lite Mello...


May 6, 2022

Det är maj! Grönt, skönt och fina(re) vårkvällar!
 
Vi bjuckar bla på detta: Fartiga uppföljarkaniner i rulle som passar både småglytt och vuxna! Fiffi blir kär i en film med kanske det mest intetsägande namnet man skådat på länge - och Adam Driver sjunger...igen! Vad gör Ted Lasso-Sudeikis mellan...