Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Feb 24, 2016

I veckans avsnitt utfärdas stor fet "VARNING: GÖR INTE DETTA HEMMA!"
Vi tjänar bioälskarna fullt ut och förvandlar oss därför till en mix av Plus, Uppdrag Granskning och Mythbusters...när vi dyker ned i en stor mörk zon och gör konsumenttest. Under kontrollerade och skyddade former förstås!

I övrigt hittas...


Feb 17, 2016

Jisses, veckorna bara rullar på! Vi fortsätter flyga utan skyddsnät och bjuder den här gången på bla detta; vilka är de bästa rullarna genom åren som ALDRIG fick en endaste Oscar?? Vi har svaret! Fiffi försöker baywatcha på bio och Steffo charmas av vin...ja inte det röda då alltså.

Hur är läget med...


Feb 10, 2016

Ack ja, vad vore livet utan musikaler?? Tråkigt såklart! I veckans avsnitt drämmer vi därför till med ett par riktigt bra, alltså BRA, tips! På nya filmfronten rapporterar Fiffi om en märklig man i en lika märklig film...av en ännu märkligare (?) berättare. Steffo tar sig också an en ny rulle som börjar...


Feb 3, 2016

Den här veckan kärleksbombar vi såväl Susan Sarandons äldre alster som Sylvester Stallones nyaste! Fiffi berömmer Alicia Vikander (och Eddie Redmayne!), och Steffo tittar på putslustige (?) Simon Pegg.

Hur ska man förhålla sig till djurskräck såhär på 2000-talet? Finns det en framtid? Vilka djurskräckisar...