Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Feb 25, 2021

Olika falla redaktionernas lott!
Den ena i mysbrallor i hemmakontorets lugna vrå, den andra däckad av Corona! Men podd blir det! Fattas bara annat! Full fart på mikrofonerna, och allt från bra svenska tjejroller på Netflix, en förskräcklig kvinna i Danmark, en möjlig illusion på Amazon Prime, lite...


Feb 18, 2021

Livet på en pinne! Ny vecka, nya galenskaper i poddform.
Vad sägs om bla detta: att överleva obehagligheter i svenska fjällvärlden, katastroflarm i Norge, Tompa H i Vilda Västern, krassligheter i Trånkan, rackigt lunchbeteende i Peking, ormarna i Florida, en synnerligen stenhård käftsmäll från Danmark,...


Feb 11, 2021

Mustiga februari!
Veckan går (tydligen) i vänlighetens tecken, och självaste Alla Hjärtans Dag dyker ju också upp mot slutet av veckan! Vad passar sig då bättre än att poddredaktionen riktar in sig på just kärlek...om än i annorlunda former!
Lockdown i coronatider vs kärlek, hur funkar det till exempel?...


Feb 4, 2021

Tjoho!
Ny vecka, ny månad, nya utmaningar! Vi öser på med ännu ett litet minitema där vi fokuserar på en speciell person i filmvärlden. Idag har turen kommit till en skådis som vi nästan törs lova att du känner igen....även om du inte har koll på namnet!
En mångsysslare som rör sig som fisken i vattnet...