Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Oct 25, 2017

112:an! Halloween-specialen!
Vi ryser till det och öser ut filmskräck. Du får skräcklistor, varulvar, äckliga dockor, ikoniska filmstalkers, seriemördare, andar, knytt och ohyfs och annat rackartyg.

Kort sagt, du vet ju vad som väntar runt hörnet när det vankas spöknatt.
Ta rygg och häng på! Vi förnekar oss...


Oct 18, 2017

Tjosan! Hösten murrar på och vi gör likadant!
Den här veckan serverar vi #111 med följande aptitretare; det hårda 90-talet, paret Adelman eller Mandelman, vad är skillnaden?, möt Eleanor som har kommit till himlen..fast hon skulle till helvetet, Fån-Spånarna är tillbaka och försöker klara biffen...det går...


Oct 11, 2017

Vi firar 110 avsnitt med att vräka ut vårt kanske längsta snickesnack hittills! Jösses, inget för den otålige den här gången. Vi pumpar ut listor på stabila regissörer, Fiffi hälsar på hos en svensk bonde som heter Agne, Steffo hälsar på i sovrummet hos ett par med...problem.

Vi tar FÖRSTÅS en nappatag...


Oct 4, 2017

Allt är som vanligt igen i poddfabriken när höstiga #109 ska smekas ut. Fiffi i Trånkan, Steffo i Peking och fokuset tillbaka på film! Tjo!
Men vänta, allt är inte som vanligt...boxhandskarna kommer till användning igen när gammal ikonisk rulle ska avhandlas! Hoppsan! Och det här med biljakter på bio...också...