Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Oct 31, 2018

Mystorsdag! #163 omfamnar november och murrar in sig!
Spypatriotiska rullar i Veckans Lista. Är Stockholm och Budapest lika? Varför har aldrig Sandra B och George C spelat syskon på film?!? Kan man spela in en långfilm på en iphone?? Vad är likheten mellan Claire Foy och Jessica Chastain?
Och vad gör Paul...


Oct 24, 2018

Mörker, mystik och månsken!
#162 smyger igång Halloweenfinliret! Stalkers, slashers, dårar och danskar. Sanning eller kånka. Mördarsniglar, världens bästa Halloweenkostym...och en verbal boxningsmatch om en italiensk tjomme som färgbombar!

Givetvis firar vi också gamängen Michael Meyers 40-årsjubileum...


Oct 17, 2018

Hello darkness my old friend!
I veckans höstliga 161:a tar vi återigen trappen ned till det där mörkret där vi sitter och fulbabblar. Den här veckan tar vi sikte på norsk verklighetstragedi och brittiskt hittepå-otrevlighet. Båda sprängfyllda med mörker och elände. Och lite grisg gore.

Bradley Cooper är...


Oct 10, 2018

#160! Och Brittsommaren rasar in över oss. Trots dessa varma vindar är det förkylningstider i redaktionen! Men med lite smärtstillande och skohorn går det mesta. Podden måste ut!

Steffo drabbas av bisarr nyfikenhet och  går bakom ryggen på Fiffi, som nästan tappar det helt. Tur att Veckans Lista med animerade...


Oct 3, 2018

Låt dig inte luras av våra äppelkäcka röster i oktobers första avsnitt, 159:an! Om man nån gång i framtiden kommer att etikettera avsnittet..blir det: MÖRKRET! Jävelskap och elände. Kaos och förtvivlan. Skumraskheter och onda cirklar. Det är 159:an det!

Okej, lite ljusglimtar finns också. Spjuvern Hasse,...