Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Apr 26, 2017

#86 bjuder på april månads sista avsnitt, och kanske är det lite som att lämna vintern bakom sig. Kanske känner vi oss lite lättare i sinnet? Eller också är vi bara lika skamlöst förvirrade som vanligt. Gränsen är hårfin. 

Anyhow; finns det bra filmer på bokstaven B?? Klart det finns, vi listar vilka. Vi...


Apr 19, 2017

i veckans magiska avsnitt händer det grejer! halva podden är på vift, men snacket måste in ändå!

vi hoppas på tekniken och bjuckar den här veckan på bla detta; vad finns det för sköna filmiska syskon?, Fiffi tar sig en tur till ett ställe med konstiga barn, Steffo hälsar på i rymdstationen som nyss hittat...


Apr 12, 2017

är vi vårtrötta...eller bara mentalt baksmälliga efter förra veckans kaos?

hursomhelst bjuder vi upp till påskdans med lite smarriga delikatesser som bla; sanna (?) historier  som hade gjort sig i rom-com, Fiffis kontroll av hur många bilstunts som får plats i en film under 120 minuter, Steffos promenad...


Apr 5, 2017

Ok, vi försökte verkligen. Faktiskt. Men...vi tappade det nånstans där mitt i pladdret och tramset. Kort sagt, det går rätt mycket sideways i detta lugubra avsnitt 83. Du får mord, sex, äktenskap, kräks i munnen, platta filmslut, falsksångare och stenhårda kaniner. Bland annat.

Vi gör såklart vårt bästa...