Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Jun 23, 2023

Det är säsongsavslutning i filmpodden! Får vi terminsgodkänt?!

Det är också ett fyrverkeri av sprillans nya rullar; EXTRACTION 2, ASTEROID CITY och THE FLASH! Lägg till detta sedvanligt snickesnack om högt och lågt! Där har du finalen på säsong 8!

I Patreon-hänget väntar viktig fråga att besvara. Och...


Jun 16, 2023

Näst sista avsnittet för säsongen blir det FANTASIFULLA-DELUXE- avsnittet!
 
Självklart på gott och ont. Vi slänger oss ned i VFX-träsket! Steffo om sprillans färska DUNGEONS & DRAGONS: HONOR AMONG THIEVES, och så känslorna efter att ha tagit del av streamingpremiären på nya AVATAR: THE WAY OF WATER. Fiffi...


Jun 9, 2023

Det sommarlätta avsnittet! Fiffi och Världens Bästa Filmstad. Bio-rysligheterna (?) i färska THE BOOGEYMAN. Dramat (?) i streamingaktuella ALICE, DARLING. Steffo och Gubben Glad-teorin (?!). Polsk-öset i Netflixvänliga MOTHER´S DAY. Här finns något för alla. 
Som vanligt alltså. 

I Patreon-hänget (missa...


Jun 2, 2023

Fredag! Allt är som vanligt. Sommaren är här. Filmen som var före (?) sin tid; NORTH COUNTRY från 2005. Steffo blandar ihop korten i färgglada PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH. Och så detta med FILMBETYG! Behövs de överhuvudtaget....och VAD ska de betyda?? VÅGA FRÅGA-lådan tar upp ämnet. Till sist en sväng till...