Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Sep 24, 2021

Dags för nya verbala knaserier!
Den här veckan stoooor biospaning! Fiffi har sett Marvels senaste flirt med Asien, en rulle med möjligen MCU:s mest lökiga namn ever!??!
Hela redaktionen ha tagit sig an nya Mastodont-Dune! Så pass att Fiffi behöver prata av sig om upprörande (?) grejer. Därför kör vi en...


Sep 17, 2021

303:an! Vi öser ur säcken: luftslott och pengar som inte finns, hustrumisshandlare måste stoppas, SVT tänjer på gränsen, vinnarna i fb-tävlingen, Dramaten (!), Fiffis nya karriär, Netflix-raffel i Tokyo, spoilers som beepas, West End i London, Steffo tänker fel, kan man hoppa in i en serie i säsong...


Sep 10, 2021

Halli Hallå!
Ny vecka och nya utmaningar! Snickesnack och samlade sanningar, allt på ett ställe! Den här veckan är känslan att vi globetrottar oss igenom världen, med nedslag på kanske lite oväntade (?) ställen. Kanske inte de DU tänker på i första hand.

Veckans nya Spaningar förstås, i skön samklang...


Sep 3, 2021

Tjo!
Direkt från tryckpressen in i din spelare! ÄNTLIGEN fredagssläpp!
Vi trycker gasen i botten och kör full fart framåt, med en HOPER sprillans färska rullar att rapportera om! Plus vår nya grej, den som förpassat Veckans Lista till avbytarbänken!

Vi tävlar också! Ihop med våra kompisar på SF Studios kan...