Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Jan 25, 2017

I veckans MAGISKA och MUSTIGT LÅNGA avsnitt 73 händer det grejer.

Vi ger oss ut i Sverige och hamnar hos två likasinnade kufar. Det blir ett spirande filmiskt samtal runt bordet om allt mellan himmel och jord, fast kanske lite mer om underskattade skådisar, 80-talsfilm, censur, bromance, vita uniformer, goda...


Jan 18, 2017

Det magiska avsnittet nr 72 är som ett dignande smörgåsbord!
En Lista med bara tjommen Morgan Freeman i, en fransk rulle som gör Fiffi sjukt velig, en amerikansk bluff från 60-talet som får Steffo att mysa, en sprillans ny otäckshet som får oss att rysa, och så en Fiffi som avslöjar vilka stolpskott i...


Jan 11, 2017

Det finfina och självklart magiska avsnittet nr 71 bjuder denna vecka på en liten smakfull pralinpåse minsann. James Bond-mojänger, en lurig dagbok, ett mystiskt spel och dessutom drabbas vi av SoFpoddens kanske mest utmanande Listuppdrag ever!?

Varför hatar alla regissören med det uttalsomöjliga efternamnet...


Jan 4, 2017

Gott nytt 2017! Här kommer SoF och drar igång poddåret med lite lagom flum och jidder. Veckans avsnitt är ett gammalt hederligt, vilket betyder lista, recensioner med väl avvägda nörderier och svammel.
Och så gör en liten favorit (uppenbarligen) comeback.

Snön är här också. Låt oss göra dig sällskap...