Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

May 31, 2017

Tjohoo! Sommarn är här! Du firar med glass, vi firar med ett MYSMAGISKT avsnitt #91 där vi skyfflar in listvärdiga gitarrfilmer, prisbelönta deppigheter i familjen...och en snubbe som minns helt värdelösa grejer. Siffror för filmåret 2016 finns oxå ute till beskådan och vi hajar till på ett par av dem. 

Att...


May 24, 2017

I maj månads sista podd får du en skön blandning av allt möjligt!
Vi tillhandahåller; salta pirater, badassiga tvättbjörnar, konstiga människor som dyker upp i samma konstiga stad 25 år senare samt en ung man med märkliga utväxter. Törs du missa detta?? Tänkte väl det.

Vi tillhandahåller också bästa...


May 20, 2017

Tjo!
Vi bjuder på lite extrasnack om nya Alien-rullen!
Vi kan naturligtvis inte undanhålla er de extra minuter vi satt och gottade ned oss i snacket om den sprillans nya rullen!

Vi slänger således in knappt 20 minuters extramaterial, som en liten godispralin!

På sin plats oxå att klargöra att här snackar vi...


May 17, 2017

Wahoo!
Och vi som trodde att #89 skulle bli lite softare efter förra veckans holmgång! Big mistake. 

Veckans fräsiga avsnitt sportar blytunga grejer! Vad sägs om det här; vi har rusat på bio och spanar in nya Alien-rullen (spoilerfritt, it´s a promise!), den kompletta listan över filmidioter...den har vi!...


May 10, 2017

Ja, vi veeeet. Det är vårt GOFFASTE och LÄNGSTA avsnitt ever...men vi ger dig ju för tusan HELA filmåret 1988! På ett silverfat proppat med godsaker.
Vi dillar, spekulerar, tjusas och förvirras av detta kanske...ikoniska (?) filmår.

Och tusan, vi slänger in en tävling också! Wohaa! Där du kan...