Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Feb 27, 2020

Och veckorna bara rullar på! Liksom podden!
Den här veckan full fart från två mikrofoner i något annorlunda geografisk kombo.Vi för också in mat på Veckans Lista! Eller...okejrå...alternativ till filmsnacks. Dessutom triggas viktig empirisk undersökning igång av bara farten.

I övrigt kollar vi in 3...


Feb 20, 2020

Lugnet lägger sig efter mastodontpodden förrra veckan.
Nu betydligt lugnare och beskedligare. Nästan som en bakfyllepodd. Vi provar dock att arbeta upp ilskan i Veckans Lista, med filmer som får det att koka över...-ish.
Inga biobesök att rapportera om, däremot får Fiffi kaninhjärta av att hänga med serien...


Feb 13, 2020

Maffigt värre!
Det är dags att avhandla filmgalornas filmgala igen. Sort of. Mot bakgrund av filmfesten öser vi ut ett avsnitt så smockat att vi kanske sätter rekord i speltid! Men...det blir ju alltid som det blir! Som vanligt med våra traditionellt inbjudna gäster Johan och Sofia! Nörda ned dig ihop med oss...


Feb 6, 2020

Yes, it´s all about the retro den här veckan! WTF?!
Iaf påstår Steffo det. Fiffi har njutit av den mer avspända BAFTA-galan i väntan på den STORA galan! Tillsammans försöker vi hitta ikonen (?) Rutgers bästa!

Upp också på bordet med två rykande aktuella rullar! I Netflix-soffan hittas Adam Sandler (!) i den...