Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Mar 27, 2019

Kan det vara så att det är våren som vaknar i #185!?!
Vi KAN ha bevis för det. Den dynamiska duon bakom mikrofonerna är redo för tjatter! Bort med influensa och in med sockerspeed! 
List of the week med halvläbbiga rullar på olika sätt, en dansk polis som charmar Fiffi, Vattenmannen som familjefarsa i...


Mar 20, 2019

Avsnitt 184 sladdar in på perrongen i nästan sista sekunden!
Bär dessutom på en rejäl dunderinfluensa hos en av medlemmarna i redaktionen. Så pass att det ett tag var gränsfall på att klara av leveransen av nytt avsnitt! Hu!
MEN...podden måste ALLTID fram. Det är ju sedan gammalt. Lite lagligt smärtstillande,...


Mar 13, 2019

Veckans #183 är både MUSTIG och MURRIG! Vi listar -99 års bästa rullar. Fiffi kollar in skvallret i byn. Vi tar oss an en önskan om en recension..en minst sagt märklig liten rulle. Vi åker till det murriga El Royale på gränsen mellan Nevada och Kalifornien!

Och så hänger vi lite med Brie Larson i Marvels...


Mar 6, 2019

I veckans #182 är det mesta som vanligt igen.
Vi sitter i våra små krypin och snickesnackar om allt och inget.Bröderna Coen står på Veckans Lista, Fiffi gör en kupp (igen...fast en bra kupp), Steffo njuter av den amerikanska politikens kängor(!), båda hyllar Kameleonten-Kidman...och så ska pris delas ut i...