Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Nov 23, 2016

Det magiska avsnittet nr 64 knackar på dörren och förkunnar slutet på november. Vi laddar dock vidare mot julens månad, och tar den här veckan bland annat nappatag på grejer som grötbyttor, incest, självutrensning, Lorelei Gilmores jeansshorts samt en rasistisk polis med problem. Och så lite plinkeplonkmusik...


Nov 17, 2016

Den höstiga nr 63. Med allt vad det innebär. Filmer som känns som trivsamma kompisar, Tom Ford och de rödhåriga kvinnorna, Kevin James jobbar åt Netflix, The Rock i årets roligaste actionkomedi?

OCH så avslöjar en febrigt babblande Steffo årets knasigaste (?) hemlighet! Ett sorts komma-ut!
 
Titta in i...


Nov 9, 2016

Vissa veckor kan vara mer anmärkningsvärda än andra. Kanske den här veckan är en sån. Trots det månglar vi ut avsnitt 62, Clurigare än en Clinton, Tillförlitligare än en Trump. Med garanterat innehåll.

Stabilt helt enkelt.
En joyride i novembermörkret.


Nov 2, 2016

Avsnitt 61 är här och redaktionen tillbaka i värmen!
Idag bjuckas bla på detta: Spel som blev film, Kan The Batch bära upp en mantel?, Vad gör Harry Potter i Macau?, Är kortfilmer det nya svarta?, Frank Wagner bor i Kanada!, Fransoser och feelgood....sant!
 
Förvirrande!? Allt blir som vanligt kristallklart när...