Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Dec 31, 2021

I årets sista poddavsnitt sammanställer vi våra favoriter!
Både i tv-soffan och film-soffan/biofåtöljen! Vi kollar också in statistiken, vad har siffrorna att säga oss från filmfluktar-året som nu tar slut..??

I efterhänget för trogna Patreonare vispar vi ut årets absolut sista filmrecension, en rulle som...


Dec 24, 2021

Upp och hoppa!
Det är JUL!
 
Vi vakar in julaftonsmorgonen i nästan-direktsändning-från-redaktionen!!
Julmos och filmmarmelad utlovas!
 
hålltid:  21.34.00 - 53.50.00 = spoilerfet Spindelmannen-recension!

Ha en RIKTIGT GOD...


Dec 17, 2021

Avsnittet preciiiis före julveckan!
Klart att vi fokar lite mer på den förestående högtiden då, styr oss lite bort från det räliga mörkret. Men inte helt! En liten touchdown i det mörka dramaträsket från Fiffi, som kollar upp om Steffos hutlösa påstående om snyggot Sandra Bullock verkligen har fog för...


Dec 10, 2021

Mitt julmyset slår vi till med Det Mörka Avsnittet!
Vaddå??! Vad menar vi??
Lugn, allt reder ut sig i veckans snickesnacksnurr där spaningar står som spön i backen, olusten kryper runt hörnet, hopplösheten ligger som en våt kall filt över allt och de totala knaserierna överglänser varandra.
Var är hoppet,...


Dec 3, 2021

December! The holiday season!
Vi firar med biobesök och netflix-rulle som BÅDA knyter an till julen! Fiffi ställer viktig fråga i veckans spaning, Steffo får ett besked om sin jobbsituation, vi gratulerar spänstig poddkollega till 100...och Fiffi avslöjar VAR hon hänger när hon inte ser på film!
 
Dessutom...