Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Dec 25, 2019

God fortsättning på julen!

Vi knackar på med lite löst snickesnack såhär i mellandagarna, om än i kortare format. Vi har ju för tusan viktiga sanningar om nya Stäär Wäärs att förtälja! (milda spoilers förekommer...men inte så att du behöver bli förbannad för det. Vi lovar)

Som lök på laxen tar vi...


Dec 18, 2019

Tjo! Julen trycker på runt hörnet, men inte mer än att Du hinner ta en paus och lyssna på veckans snacksaligheter! Vi bjuder på en MYSPYSLIG Veckans Lista och 3....ja du läste rätt...TRE...samkväm på aktuella alster! Det är mycket nu!

Vi drar också en linje i sanden...sort of, avslöjar (kanske) platsen...


Dec 11, 2019

Ny vecka, nya utmaningar!
Långt som en mörk decembernatt igen, men vi inbillar oss ju att du gillar oss så. Vi kastar oss över aktuella filmer såsom en svensk Silverlejon-vinnare, en märklig dokumentär om ett nästan bortglömt (?) krig, den STORA maffiasnackisen på Netflix....OCH en kärlekshistoria om en...


Dec 4, 2019

Yes folks!
It´s that time of the year again! Veckans poddis bjuckar på sedvanligt quiz som kan avnjutas ända in till jultider (and beyond!). Maffiga priser väntar den som ger sig in i leken på allvar. Ta ett break i julstöket, i pepparkaksbaket, i julshoppingen...i STRESSEN! Koppla in oss och koppla...