Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Aug 29, 2018

#154 kickas igång med hjälp av kaffe och huvudvärkstabletter vid ett frukostbord morgonen efter att podden haft verksamhetsplanering! Och sen rullas det på. Som vanligt. Listor med twistade filmer. Och så Denzel!! Vem älskar inte honom?! Även med glugg mellan tänderna och lökiga kostymer. Brucan W röjer upp...


Aug 22, 2018

Torsdag! Nytt avsnitt!
The 153-ish. Du får snyggofotade filmer. Tennis-Billie-Jean. Christian Bale i Vilda Västern. Vi tömmer tävlingssäcken i värsta prisyran. Och så The Meg, bigbadass-hajen i sommarens creature-feature.
What more can you possible want...??
Tänkte väl det.

Get some!

"Pippiiiiin!"


Aug 15, 2018

Det FRUKTIGA #152!
Vi rejsar mot hösten! Veckans jidder är märkligt och elegant på samma gång. Var ska detta sluta!? Båtfilmer. Datten (DATTEN??!). Jennifers underkläder. Franco Neros blå ögon. Amatörernas afton. Fiffi gör en kupp! Allt eller inget. 100 procent filmtrams!
Get Some!

Och TÄVLINGAR! I parti och...


Aug 8, 2018

Veckans avsnitt bara öser på!
I #151 går Fiffi bananas över biobesöket in hell! Förfallet är totalt. Steffo gör tvärtom och myser i soffan med Kristen. Vilken Kristen??! Farliga Forskare, finns det? Såklart! Vi har Listan på vilka man bör akta sig för. 
SJÄLVKLART tar vi även ett nappatag om The Cruisers...


Aug 1, 2018

Å kolla här då!
Sommarpodderiet är över och vi startar upp den vanliga verksamheten igen! Och i ett huj växlar vi upp speltiden också...men vaddå. Vi hade ju mycket att snickesnacka om när mikrofonerna slogs på igen för #150, detta lilla minijubileum.
Du får skådisar som sjunger i nya Mamma Mia-rullen,...