Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Sep 30, 2015

Höst + N.Y. = Woody Allen?! Vilka är våra favvorullar från det komiska geniet? Fiffi kollar hans nya bioalster, Steffo tar ett rejält grepp om en gammal goding från förr! Dessutom: hur är tillgången på igelkottar i the Big Apple!? Är filmtrailers djävulens påfund? Är Will Ferrell också det? Följ...


Sep 23, 2015

Vilken filmkaraktär vill man vara...egentligen? Fiffi kollar in svenskt på bio, Steffo tar sig vatten över huvudet, står Fiffi ut med veckans uppdrag (?), och varför tittar vi på usla filmer....och tycker om det?!? Dessutom; hur ser poddens nya betygssystem ut??
Frågor som söker svar i veckans avsnitt! In och...


Sep 16, 2015

Vi listar vad som gör hösten lite lättare, Fiffi kollar in nytt på bio, Steffo gör en nostalgitripp, och varför får vissa filmer högt betyg hos finkulturen....trots att de är usla?! Och så redovisas Uppdraget....innan ett nytt delas ut!
Missa inte!

Beware: i veckans avsnitt snicksnackar vi om filmen "Enemy"...


Sep 9, 2015

Vi recapar filmsommaren 2015, finns det ett hemligt filmsällskap i Malmö (?), se upp för en ny generation knasbollar på semester, vi varnar för våndan av att åka tunnelbana i NY (!), ett uppdrag delas ut och....var ligger Stockholms värsta biograf?!!?