Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Nov 30, 2018

Glad December!
Vi bjuckar på bonusavsnitt! Bland peppisar och julglögg bjuder vi in till en stunds nördigt quizande, där både film och annat knas får samsas. Ett avsnitt som räcker heeela december.....i väntan på tomten.

OCH, det finns priser på spel också!! Tjosan! Varför inte vinna en maffig julklapp till...


Nov 28, 2018

Novembers sista podd ut är den MURRIGA och MYSPYSIGA 167:an!
Som ivriga tvättbjörnar samlas vi runt grytan som kanske innehåller veckans viktigaste: den gamle sludderboxaren och hans adept är tillbaka IGEN! Plus den eländige ryssen från förr! Klarar Fiffi av att stå upprätt inför diskussionen?! Hur ska...


Nov 21, 2018

Dessa kvällssittningar i poddlyorna! När tiden bara försvinner och vi babblar på som om det inte finns någon morgondag. Det blir mastigt, matigt och murrigt på samma gång!
Och julgranar! Varför pratar vi om julgranar i november??!
Varför skjuter Fiffi ned allt Steffo kastar upp i luften på serie och...


Nov 14, 2018

Varma, murriga #165! I sann novemberanda!
Kolla bara vad vi erbjuder från smörgåsbordet; kannibaler, maggie gyllenhaal, argentinare (eller??), förhistorisk (?) ekorre, en helvetes massa snö, död snö, RÖD snö, Thomas von Brömssen, klamydia i halsen (!), Wales snyggaste filmstjärna, the first...


Nov 7, 2018

November och #164.
Ett fint förhållande. Som vanligt proppad med nörderier och filmflum. Vilka regisserar filmerna om våra liv? Vad tycker Fiffi om nya Queen-fluffet på bio? Varför tittar Steffo på en segelbåtsfilm som glider runt mitt ute på Stilla Havet? Klarar vi ännu ett nummer i Spåneriet?
Och är...