Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Sep 30, 2022

Tjo! Septembers sista poddavsnitt betyder också det sista krysset! Häng med oss in i kaklet med ALLA kryssen, du har fram till 2/10 kl 23.59 på dig att skyffla in dina bidrag. Kanske är det du som är med och gräver i vinstsäcken!
 
Vi avslutar månaden med att ta på oss fantasimössan ordentligt när vi tar oss...


Sep 23, 2022

Veckans krispiga avsnitt bjuder på kryssquiz nr 4, med samma lökiga innehåll som vanligt!
Lägg till detta att vi tar oss en flukt på poolskötaren Buds tillvaro i actionstinna Netflixaren DAY SHIFT! Vi konstaterar att sköta poolen är den enkla biten (pun intended) i hans tillvaro....

Och...vad gör egentligen...


Sep 16, 2022

Vecka 3 i septemberfixet!
Du får en ny del i kryssandet (och chansen att roffa hem ett pris!) Dessutom; vi tar kollen på Liam "set-of-skills" Neeson´s senaste rulle MEMORY! Finns något nytt på fronten, eller gör Liam en typisk....Neeson??
 
Den här vecka avslöjar också Fiffi sina SPÄNSTIGA planer på...


Sep 9, 2022

Septembers andra poddavsnitt fortsätter i samma spår som förra veckan!

Nya klurigheter i veckans variant av kryssquizet! Dessutom: Vi tar tag i favvot Nic Cage´s nyaste rulle THE UNBEARABLE WEIGHT OF MASSIVE TALENT (puh!) där gamängen Cage spelar...sig själv! Upplagt för snickesnack, minst sagt!

I...


Sep 2, 2022

Hösten har startat! Hurra! Vi glider in i höstmyset genom att ge dig en månad som ser liiite annorlunda ut. Samma typ av filmsnack, men med en....tävlingstouch! Och självklart med priser som väntar!

För att du inte ska bli helt förvirrad har vi också synat gamle goe Stallones nyaste rulle SAMARITAN i...