Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Sep 27, 2017

Tjong i medaljongen! 
I det krispigt mumsiga #108 lämnar vi filmträsket för en stund och ger oss in i tv-land! Serie-bonanza! Vi listar aktuella favvisar på dumburken....och hinner också boxbråka om TP! Nej, inte spelet.

Jidder, trams och flams, idag i serieform!
Get some!
 
Din villkorslösa kärlek skickar du...


Sep 22, 2017

Extra gott till den som väntar!
Ett dygn senare än normalt (tillfälligt, vi lovar) pumpar vi ut den mustiga #107 i höstkylan!

Du får Kingen och DET! Filmscener att gråta till. Paula Abduls mamma Victoria lär sig engelska (sort of). En genomtrevlig snubbe som heter Kumaijl. En galen Balkan-fantasi. Och så lite...


Sep 13, 2017

Dax för för #106! Den krispiga och knastrande 106:an! Idag från världsmetropolerna Peking och Malmö. Det vankas Filmdagar i reservdanmark, och då är förstås SoF där och röjer runt. Fiffi är veckans flygande reporter.

Vad mer i denna larmiga gottepåse?? Tennis förstås! Mannen, myten, kalsongen, den...


Sep 6, 2017

Den tossiga 105:an!
De icke politiskt korrekta åsikterna står som spön i backen. Har vi finally gått över gränsen?? Får vi skäll, bannor, spott och spä??

"Sense of wonder"-rullar, den digitala framtiden vs Emma Watson, måste man verkligen vara handikappad "paw" richtigt" för att spela just handikappad på...