Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Oct 26, 2023

Tjofadderittan!
Det är ju spoooktober gott folk! Vi drar vårt strå till stacken och synar spanskslashern BOKCIRKELMÖRDARNA, den svenska (!) blodigheten KONFERENSEN, och så mörkret i seriesnackisen HUSET USHERS UNDERGÅNG! Inte direkt fruktstundsmys med andra ord. Till och med i VECKANS LISTA vankas mörker! 

I...


Oct 20, 2023

Ny vecka! Nytt filmflum!
Höstväder och biorännande; svenska återföreningsdramat TILLSAMMANS-99, stenhårde Denzel i finalen (?) THE EQUALIZER 3, och så gamle LIAM "special-set-of-skills" NEESON som får problem i Berlin i bilåkarröjet RETRIBUTION!

Dessutom tar vi steg tillbaka i filmhistorien och avhandlar...


Oct 13, 2023

Podden rullar vidare! I veckans mingelmangel behandlas bioaktuella GOLDA, Netflix har precis kört ut sin nya murriga polisthriller REPTILE, och från Dublin (och Apple TV+) hämtas nya "gitarrdramat" FLORA and SON! Och så hälsar vi en kär gammal vän tillbaka till podden, i delvis ny skepnad! Hurra! Som vanligt...


Oct 6, 2023

Vi har nått 400 avsnitt! En milstolpe som firas med snickesnack, dåliga skämt. kärlek till er som lyssnar, Q&A-stund och ett första test att livestreama vårt poddpåhitt. Ont om recensioner i veckan alltså, men det finns ju så mycket annat att prata om. Dessutom trycker vi ändå in en liiiiten recension i...