Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

May 30, 2018

Det lummiga #141!
Är det rentav historia som skrivs i veckans avsnitt?? Varför?? Lyssna och se om du klurar ut det...
De fyra elementen i en och samma lista! Typ Veckans Lista. We fix it. Med lite skohorn och vaselin som vanligt. Fiffi drar till Island och hittar 2017 års 9.e bästa film! Respekt!

Kan man...


May 23, 2018

Det trixiga 140:e avsnittet! Som går lite utanför ramarna.
Antihjälten Wade Wilson, överspelet Nic Cage, hajar som hajar (!?), var ligger Stockholms bästa glasshak?, kan man prata FÖR mycket om kommande Fotbolls-VM?? (tveksamt). Vilka filmer borde Kevvan ha gjort? (Du vet...Kevvan!!)

I Fånarna tar vi oss an en...


May 16, 2018

Allt är som vanligt i poddkabysserna igen, men ett visst mörker kan ändå skönjas under ytan. Ett besök på olycksaliga norska Utöja, en ensam ung kvinna i världsrymden, utstötta individer som finner tröst i vårens bästa musikalrulle....och så ett tillhåll för rena stollar i veckans Fånar som...


May 9, 2018

SoF #138 kommer till dig med en massa ööööhh, eeehhh, hostningar och kraxande. Vi är SUPERLIVE! Nästan. Tidsdemonen flåsar oss i nacken när vi spelar in i elfte timmen.
Vi bjuder på Sci-Fi-dravel från Netflix och heistrulle på bio.
Vi trycker in lite bajen också, och Fiffi som längtar till...


May 2, 2018

Tjo! Våren är här igen! Vi firar in med det stryktåliga #137. 
Den här veckan är FÖRSTÅS det senaste Avengers-rafflet i fokus riktigt ordentligt. Men, vi hinner också prata om döden och längtan och sorg även den här gången...i form av en märklig liten rulle, aktuell i hemmasoffan. På tal om soffor...hur...