Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Mar 30, 2016

YES, den här veckan är det ju ett JÄTTELÅNGT avsnitt!!!
Men för bövelen, vi fyller 30!!

Ge oss drygt en och en halv timme (jösses!!) av ditt liv och vi ger dig bla detta;

- årets bästa film på bio redan nu!?
- favoritfilmer med städer i namnet!
- konstiga kvinnor vid kusten!
- leva för evigt...värt? (blir...


Mar 23, 2016

Frågor att ställa sig denna påskvecka:
Varför är Fiffi häxan surtant? Hur många apor får plats på veckans "listeri"? Vad är det för virus som sprids i New York? Visste Kristen Wiig om att hon skulle vara med i en....konstig...film? Var ligger Blåkulla...egentligen? Vad heter tv-serien om Fiffis liv och...


Mar 16, 2016

Veckan innan påsk går i liiite lugnare tecken än förra veckan...kanske.

Vi bjuder på det här: perfekta rullar för en öde ö, en jävligt otrevlig kock, en jävligt otrevlig meteorolog, vuxentrenden (?) i animerad film från Hollywood, ett uppdrag som överraskar Steffo, ett kommande uppdrag som (möjligen)...


Mar 9, 2016

I det lätt kaotiska #27 händer det grejer!
Vilken sorts filmroll skulle man vilja spela? Våra svar räcker förmodligen hela vägen till närmaste psykologsoffa..! Fiffi faller för en skäggig norsk i svenska polisträsket, Steffo chock-charmas av musikaliska beats från LA och en svunnen tid!

Vi försöker oss...


Mar 2, 2016

The Oscars har redan löpt av stapeln och alla efterfester är sedan länge slut. Trots detta kan vi inte släppa evenemanget helt...och tjattrar/analyserar och nördar ned oss en stund till i det hela! Vann verkligen rätt pristagare!? 

Den här veckan har vi dessutom finbesök av bloggkompisen och tvättäkta...