Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Jun 24, 2022

Det är midsommar!
Det är också SISTA avsnittet i säsong 7 av din favoritpodd om film! Nu tar vi sommarlov ett par veckor och återkommer med nya krafter i augusti. (psst...naturligtvis finns en lindring till detta tomrum...lyssna på avsnittet så får du veta mer.)
 
I säsongsfinalen tar vi reda på om 90-talaren CONTACT håller stilen! Bland nya  rullar hittas ett besök på en mystisk ö där det bedrivs experiment...nej vi menar inte dinosarnas ö, utan den som finns i Netflix nya SPIDERHEAD!
På hyrstream tar vi oss ännu en gång till grannlandet i väst för att se vad norskarna har kokat ihop för katastrof i filmen med förbaskat många namn...vi väljer THE BURNING SEA (onorskt och bra). Track-recordet för norska katastroffilmsrullar är ju gött...om man säger så. Mycket vatten utlovas här. Hu!
I övrigt då? Tja, vi snickesnackar in sommaren och säger på återseende!
 
I Patreon (bli sommarmedlem!) avslutar vi med ännu en recension som innehåller Adam Sandler och SPORT! Och innan du suckar nu så säger vi...app app app...lyssna på vad vi har att säga innan du svär en gång till över Sandlers medverkan. HUSTLE heter Netflixaktuella rullen....och sen var det sommarlov! Hurra!
Get some!