Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Dec 17, 2020

It´s beginning to look like Christmas! Banne mig!
Vi trummar på in i julveckan och ger dig ett fullmatat avsnitt som kan innehålla den spretigaste samling rullar som någonsin samlats under SoF-poddens paraply! Mel Gibson som jultomte! Norska vinterbad i iskalla fjordar! Diviga glitterstjärnor i mellanwestern i Trump-land! Ja jäklar i mitt lilla julklappspaket!

Å Veckans Lista dårå! Med komiska skådisar i allvarliga, kanske rentav deprimerande, roller! Det visar sig finnas ett par ju. Och bland dessa hermeliner finns en mycket märklig katt! Så knas att man nästan inte tror att det är sant. Som dessutom blandar in gamla Svedala! WTF?!!

Julen står för dörren, men vi stretar vidare bland glögg, julklappsinköp och hanteringen av de digitala önskelistorna! Allt för att ge dig den ultimata snickesnackpodden om film och allt annat som hör livet till.
Get some!

På fräsiga patreon.com/snackaomfilm hittas som vanligt exklusivt xtramaterial, den här veckan i julens tecken! Förstås! Missa inte!