Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Feb 10, 2016

Ack ja, vad vore livet utan musikaler?? Tråkigt såklart! I veckans avsnitt drämmer vi därför till med ett par riktigt bra, alltså BRA, tips! På nya filmfronten rapporterar Fiffi om en märklig man i en lika märklig film...av en ännu märkligare (?) berättare. Steffo tar sig också an en ny rulle som börjar med en (tyvärr alltför verklig) hemskhet och sedan utvecklar sig till...ja vad...??

Ständigt detta tisseltassel om Sverige som filmland! Vi tar ännu en sväng in i DET diskussionsträsket, och allt berodde på ett sms som Steffo fick från Fiffi...så egentligen är det hennes fel. Eller Fredrik Sahlins. Huh??

Är verkligen -72 ett bättre filmår än -65? Fiffi påstår det och får förklara varför i Veckans Uppdrag. När det kommer till veckans Oscarsspaning gräver vi ned oss i BOATS-filmen om just de grävande journalisterna i Boston i rullen "Spotlight". Intressanta recensioner från både Fiffi och Steffo utlovas!

Usch ja, vintern är mörk, dyster och blöt. Men gott folk, vi är i februari! Ljusare tider väntar. Under tiden gör vi din hårda vardag (å helgen också) bomullsmjuk med filmpodden i örat. God lyssning!