Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Jan 9, 2020

Årets första "riktiga" avsnitt! Och vi börjar med att ändra lite på releasetiden (vilket du kanske redan insett!). Nya tider, nya utmaningar! Vi brakar loss med maffigt krut direkt! Tre synnerligen aktuella rullar förs under lupp. Vi kör igång en saknad PUNKT! OCH vi startar upp vårt nya "projekt" efter succén med Veckans VHS (no more, goodbye). Vi törs lova att det nya blir minst lika intressant!

Vilka filmer platsar på Veckans Lista? Den här gången om knasiga framtidsskildringar! Varför håller sig Fiffi vaken genom ännu en filmgala som sänds ohemult på natten här i Svedala? Varför har inte Steffo orkat städa ut julen? Vilka vinner en krokodil...flåt...film om krokodiler?? Och VILKA vann i det juliga QUIZET??! (värt att notera: du som INTE vill höra något om quizets svar ska undvika att lyssna mellan 00.10.10-00.24.47)
 
Passa också på att stanna till på Patreon.com/snackaomfilm! Bli en stödjare och kom åt en herrans massa gosigt material! Seså!
Nu rullar vi mot vår!
Get some!