Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Jun 2, 2023

Fredag! Allt är som vanligt. Sommaren är här. Filmen som var före (?) sin tid; NORTH COUNTRY från 2005. Steffo blandar ihop korten i färgglada PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH. Och så detta med FILMBETYG! Behövs de överhuvudtaget....och VAD ska de betyda?? VÅGA FRÅGA-lådan tar upp ämnet. Till sist en sväng till biomörkret och JOHN WICK: CHAPTER 4. Bör vi oroa oss för, eller längta efter, ett kapitel 5....? I Patreon vankas dokumentärsnack om ikonisk (?) skådis, och mitt i DET snacket glider vi in på sidospår om annan lika ikonisk (?) lirare och DENNES öde. Ett snack som plötsligt också föder inslags-idé till hösten! Vad är DET?

 

Allt gosigt händer som vanligt i podden som aldrig vet riktigt vart den landar. Get some! psst...glöm inte att du kan testa vår Patreon kostnadsfritt i en hel vecka lagom till sommarn! Yes sire Bob! Mer info på patreon.com/snackaomfilm