Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Oct 10, 2018

#160! Och Brittsommaren rasar in över oss. Trots dessa varma vindar är det förkylningstider i redaktionen! Men med lite smärtstillande och skohorn går det mesta. Podden måste ut!

Steffo drabbas av bisarr nyfikenhet och  går bakom ryggen på Fiffi, som nästan tappar det helt. Tur att Veckans Lista med animerade filmer kan mildra stämningen. Steffo tar också fram popcornen och den drypande förväntningen när Fiffi redogör för stämningen i magen efter att ha sett en av de mest emotsedda (?) biofilmerna i höst.
Vidare påstår Fiffi att Wes Andersons filmer är som tavlor. Dock inte positivt menat. Wtf?!? Steffo har kollat Anderson nya rulle....om dockhundar! Ger han Anderson upprättelse??

Vi har också kollat in anti-superhjälten Venom på bio. Flipp eller Flopp?? Och...kan Tom Hardy fortsätta lägga upp hundbilder på Insta....och komma undan med det???!

Jaja, det händer lite av varje i podden. Varje vecka. 
Precis som vanligt.

Get some!