Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Jan 20, 2016

Varför har man en podd? Varför lägger man ned flera timmar varje vecka på att sitta och snickesnacka om film? Svaret kommer (kanske) i veckans Listning då vi pratar om varför det är så kul med just...podd.

Dessutom; Fiffi spanar in nya rullen om Apple-Steve, mannen som aldrig tycks bli historia, Steffo gör en av sina nostalgitrippar bakåt i tiden och hyllar en belönad komedi av bästa märke...i svartvitt (ja...SÅ länge sen är det!) Vilka filmer är den dynamiska programledarduon, om liknelse ska göras?!!? Fiffi tror sig ha svaret i veckans Uppdrag. Oscarskalaset är snart bara en månad bort, nomineringarna ute till beskådan och podden kan förstås inte låta bli att amatörspekulera och sia om utgången! Hur många fel kommer vi att ha?! Anteckna och påminn oss om fyra veckor!
 
Veckans stora GREJ är annars ett helt NYTT inslag...där DU kan bli belönad!! Visst serru! Vad väntar du på?? In och lyssna!!

Det är kallt, det är januari, men allt blir lite lättare med en filmpodd i örat.