Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Jun 19, 2019

Jajamensan!
Midsommarvecka, och vi ligger som vanligt likt en murrig och väl använd filt över din tillvaro. Den här veckan blir podden lite semi-global igen då en av snickesnackarna är ute på vift. Dock inte mer än att vi kan leverera ytterligare ett späckat avsnitt med plattityder. Veckans Lista om the Jennifers! Fiffi på bio om agenterna i svart. Steffo i soffan om Sandlers nya Netflixare (med en Jennifer). Låsta rum som förvandlas till dödsfällor, se där, veckans samkväm! I filmform alltså. Nostalgin slår i höjden i Veckans VHS, och det med rätta!

Dessutom som vanligt det gamla hederliga mumbojumbot om allt oviktigt mellan himmel och jord. Plus TV-serietipsen du inte har råd att missa. Sommarkvällarna är räddade!

Ät en glass och njut!
Glad Midsommar!
 
Stöd oss på patreon.com/snackaomfilm! Få tillgång till smarrigt och exklusivt extramaterial! Perfekt för hängmattan i sommar!

Get some!