Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Dec 28, 2016

Japp, enklare än så blir det inte i veckans, och ÅRETS SISTA, magiska avsnitt.
Vi sammanfattar filmens 2016 med en lagom diger och flummig sittning. 
Häng på!
 
Gott Nytt År!


Dec 21, 2016

Vi vakar in julen med det magiska och MAFFIGA avsnittet nr 68 där vi jonglerar mat, rymdkrig och en laddad filmroulett på samma gång! Å så har vi en GÄST också! Full fart i vinterköket där vi tjabbar vilt bland peppisar, lussekatter, julmust och hederligt svart kaffe!

Inget är för högt, inget är för...


Dec 14, 2016

I det magiska avsnitt 67 bjuds det märkliga upplevelser. En dusch som strilar, en mikrofon som ger ifrån sig konstiga ljud, en poddare som bytt namn till Scrooge och en som förätit sig på peppisar i ivern att bli snällis inför julen.

Men i övrigt är allt precis som det ska vara. Självklart. Häng på.


Dec 7, 2016

Magin fortsätter. Idag med avsnitt 66, och vårt poddmys är lika varmt och kalabalikartat som vanligt. Den här veckan får du svettiga händer, fönstershopping, besökare med språkproblem, sockrigt julslisk från bästa filmfabriken, en kaxig nyinspelning samt en knepig filmroulette som bjuder på filmvärldens...


Dec 1, 2016

December! Tjoho! Vi firar genom att trycka ut det magiska avsnittet nr 65.
Besvärliga filmbarn, nedpissade tomtar, en STOR liten film, en filmroulette att överlista, en film som kärleksbombar hela filmmediet, julnötter, sliskiga dadlar...och en mystisk jordnötsring!

Möt julmyset ihop med oss!