Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Nov 26, 2021

Den mustiga sista podden i november! På den svarta fredagen!
Ur menyn: Fiffi spanar högt och lågt och framförallt nyfiket!
Är Henry Golding vår näste Bond...eller bara en "Snake Eyes"?? Finns skyltsöndag fortfarande som begrepp? Vi tar årets nästsista Jorden-Runt-tripp...till iskalla Ryssland 1945! Vi springer...


Nov 19, 2021

På babbelmenyn denna vecka: The Crown-rabalder, e-handelsnostalgi, Fiffi tar ett seriemaraton, Netflix dyraste rulle (so far), winter is coming, Julkalendern (!), Steffo har problem med förnamn i heistrulle....och hela redaktionen verkar lida av mental trötthet.
 
Avsnittet kunde också ha hetat "tjuveriet möter...


Nov 12, 2021

Swingin´times på redaktionen! Nytillskott, novembermörker, freudianska felsägningar, Vilda Västern på Netflix, Robert Gustafsson som ful gubbe, bör man se tv-serie-förtexter (?), Vi startar ett nytt upprop (!), Fiffi har en ny hobby (!), Tompa möter Wilson 2.0....och börjar vi inte se julbelysningen skymta...


Nov 5, 2021

Novembers första avsnitt!
Mysmurrigheten har inga gränser där vi sitter och snickesnackar om allt och inget. Den här veckan med bioaktuella symbios-rälingar plus lika bioaktuella drömmar och familjeproblem av det mer...eh (kanske)...ovanliga slaget.
Dagsfärska novemberspaningar tillhandahålls också såklart....