Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Jun 24, 2022

Det är midsommar!
Det är också SISTA avsnittet i säsong 7 av din favoritpodd om film! Nu tar vi sommarlov ett par veckor och återkommer med nya krafter i augusti. (psst...naturligtvis finns en lindring till detta tomrum...lyssna på avsnittet så får du veta mer.)
 
I säsongsfinalen tar vi reda på om 90-talaren...


Jun 17, 2022

Det maratonmenniga avsnittet!
Vi saftar i och öser ut ett brutalt matigt och snorlångt snickesnack med tillhörande pausinslag. MEN, så är det oxå hela 4 rullar som åker genom nålsögat på sedvanligt sätt.

I UNCHARTED blir det go skattjakt med Spindelmannen och Marky Mark!
Jessie Buckley tar sig...


Jun 10, 2022

Det sommarljusa avsnittet!
Steffo har varit i tidsnöd, Fiffi har varit i sin stuga.
Mammarollen (ja...DEN) synas i THE LOST DAUGHTER, Elsa Pataky (VEM??) pucklar på buset i Netflix nya INTERCEPTOR där 90-talsvindarna blåser hårt och vår favvo-mexikanare Eugenio (VEM??) tar rom-comen till nya nivåer i THE...


Jun 3, 2022

Det friktionsfria avsnittet! Sommaren är här och Fiffi är tillbaka från äventyret i Europa, emedan Steffo har härdat ut i det darriga försommarvädret. Som vanligt ett litet jubileumsavsnitt (någonstans) där vi bla tar oss an "nya" Rebel Wilson i Netflix-komedin SENIOR YEAR, vidare ett gäng (snälla)...