Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!

Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Aug 26, 2022

Sista avsnittet i augusti! Kommer hösten nu?!
Vi tar oss samman och bjuckar på tyckerier om veckans högaktuella titlar: högoktaniga (?) AMBULANCE, stämningsfulla (?) DÄR KRÄFTORNA SJUNGER och gåtfulla (?) NOPE!
 
Dessutom: Fiffis fail med fredagsmyset, varför Steffo får ont i magen av Apple TV+....och hur...


Aug 19, 2022

Maxa långpromenaden, fyspasset, bilresan eller vad du nu brukar göra när du lyssnar på podden....för den här veckan blir det långt! Snorlångt! Men så blir det när det finns mycket att snickesnacka om!
Without further ado: BULLET TRAIN och Brad Pitt, Indiens megasuccé RRR (den heter så!),...


Aug 12, 2022

Augustifest (hela tiden) i podden! Hur står sig gamla THE BODYGUARD i Ikon/Fån-träsket?? Har den fortfarande DET ?? Predator-universumet välkomnar en ny kandidat i och med sprillans nya PREY på Disney+, Steffo har tagit sig an oroligheterna...som den här gången utspelas för lääänge sen....hippt...


Aug 5, 2022

Hurra! Vi är tillbaka! Säsong 8 av din myspodd om film öppnar igen! Efter ett oförskämt göttigt sommaruppehåll är vi nu redo att ta oss filmsnacket igen. Som vanligt vid den här tiden finns det massor att dyka ned i! Den här veckan rullarna på T! Vad bjuder åsk-guden på i nya bio-popcornsäventyret THOR :...