Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Dec 30, 2015

Årets sista dag! KLART vi hinner slänga ur oss ett sista avsnitt för 2015!
Detta är också den tid på året då varje tidning/blogg/podd ofta ägnar sig åt att lista filmåret som gått.

SoF drar NATURLIGTVIS sitt strå till stacken…men gör det på ett lite (kanske) annorlunda sätt. Vi drar till med ett rejält list-bonanza där vi rankar årets bästa (och sämsta!) filminsatser i kategorier vi själva värkt fram! Visst serru!

Blir troligen ganska säkert hur knäppt som helst, men också förhoppningsvis lite underhållande…här hittas bla den oförutsägbara klassen ”årets filmkyss”! Eller varför inte ”årets magplask”!! Du hör ju själv..får icke missas!

DESSUTOM..får du såklart lite snack om nya Star Wars-rullen! Inte kan man avsluta året utan att snickesnacka lite om den också, det lovade vi ju faktiskt i förra avsnittet. Annars ser vi fram mot nya sköna tag 2016! Häng med oss en stund i årets sista skälvande timmar vetja! Gott Nytt År!

p.s. Javisst...det är värsting-långt idag! Men när passar sig väl det bättre om inte i årets sista avsnitt!? Dessutom; vi är ju som Oscars-galan...och när var DET en kort tillställning senast...? Tjipp!