Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Jun 15, 2016

Åh så härligt! Sommarn fortsätter rulla in över oss! Sommarlovet är här, fotboll på tv varenda dag, glassen fortsätter smaka bäst i våffla.

Den här veckan låter vi Tarantino göra om existerande filmer på sitt sätt. Fiffi blir både illamående och förtrollad av Kate Winslet på bio. Steffo fortsätter att gå bort sig i YA (??!)-träsket. Vi lanserar en ny programpunkt lagom till sommaren, där vi får tillfälle att verbal-battla lite med varandra. Hoppas du tycker det är lika roligt som vi. Idag "grälar" vi om sommaraction med Brucan! Häpp! Gissa vilken!?

Vilka filmer har teaterdirektören Steffo satt upp på scen i veckans Uppdrag nu när utomjordingarna har förbjudit rörliga bilder?? Håller sig vår filmroulettestatistik även till nästa vecka?? Vilka är våra guilty pleasures på sommarfilmfronten lagom till semestern..?
Ojoj, håll med om det finns massa att gotta sig åt den här veckan!

In och lyssna!
Vi finns ju här for your pleasure!

ps.
...och javisst...vet ju att det är John Milius och ingen som regisserat Conans svärdsvingande...skulle bara kolla att du var uppmärksam! Häpp!