Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Jun 8, 2016

Men ojojoj vad veckorna (och poddavsnitten!) springer iväg! Redan en bit in i juni! Vi hoppas du tar dig lite tid trots förestående EM-fotboll och studentexamen och allt vad det kan vara...för att lyssna en stund på vårt patenterade flummiga snickesnack.

Den här veckan får du bla detta: Vi agerar producenter (igen!) och tillsätter den NYA Indiana Jones! Finns Din favvo med?? Fiffi (som knappt hämtat sig från Göteborgsäventyr) har sett ytterligare en variant på en skönhet som träffar ett odjur, Steffo åker till månen (vad är det med honom och månen egentligen!?!) och stämmer träff med den siste (senaste?) månfararen. Muhammad Ali har lämnat oss...och vi får en ursäkt att diskutera det här med boxning på film. Handlar det egentligen om andra grejer än boxning...? 

Veckans Uppdrag krävde att Fiffiluran skulle avhålla sig från film och serier under en dag. Lätt, svårt? Värt? Kulan rullar vidare i Filmrouletten och nu börjar vi bli lite lagom självsäkra sådär. Får vi straffet den här veckan?

DESSUTOM: håller något sensationellt på att hända under denna podds korta livstid?! Lyssna och ta reda på det i veckans gemensamhetsfilm...där GULLIGHETEN står i centrum!

Jajamen, vi rullar vidare in i sommaren. Alltid beredda. Alltid hos dig.