Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

May 25, 2016

Nya utmaningar i veckans avsnitt nr 38! 
Filmer med djurtitlar, vad har vi på det? Fiffi firar Mors Dag på bio, Steffo kollar in Pappornas Kamp. En fråga/tyckare från en lyssnare får oss att fundera på det här med film från en annan världsdel...

Fiffi har ett uppdrag som ska lösas, apropå filmer från andra länder. Står oss lyckan bi i Filmrouletten? Vad är det som väcker Fiffi om morgnarna? Har vårens tredje stora superhjältefilm på bio nåt att komma med....eller är vi trötta på X-männen nu?

Maj har vobblat fram och tillbaka vädermässigt, men när det gäller SoF-podden är vi lika stabila som ett schweiziskt urverk. Kanske till och med lite bättre! Varje torsdag finns vi här hos dig. Liksom alla andra dar!
Pod on!
 
p.s; Vi håller såklart superhjälte-snacket så spoilerfritt vi bara kan..men du som är överkänslig mot att vi ens nämner X-männens förehavanden bör undvika att lyssna mellan 53.22-1.04.30.
Så nu har vi sagt det.