Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Apr 15, 2022

Det äggstra goa avsnittet!
Vi säger GLAD PÅSK och firar med ett längre avsnitt weekenden till ära! Mumsigt chitchat och filmiska grejer och grunkor och annat smått och gott!
På tal om gott: vi manar till UPPROR angående FILMSTADENS senaste PR-självmord i veckan! För korkat för att inte tas upp med onda ögat!

Vi reser också runt lite i veckans filmutbud! En sväng till Nilen och murriga mord med lätt lyxtouch, vidare till Sydafrika och ännu mer murriga obehagligheter, som dessvärre finns fast förankrat i den bistra verkligheten.
Och så avslutar vi med att gå på bio igen - fast hemma! Väl i hembiosoffan hälsar vi på i Texas, där det blir OBEHAGLIGAST av allt! Hu! Påskrysligheter som får en att tugga i sig allt godis direkt i ren nipprighet!

I Patreon avlägger Fiffi rapport om en återtitt hon gjort, enbart på grund av BEN. Å så förstås deltävling 4 i den Stora Tävlingen! Häng med!

Get some!