Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Mar 17, 2022

Veckan kan vara murrig och mörk. Trots begynnande vår (?) och ljusare kvällar. Vad passar väl då bättre än att komma in i vår lilla bubbla igen? Såklart även denna vecka med en insikt om att snickesnacket tar sin sin lilla tid...när det finns så mycket att säga!

Steffo om efterlängtad (?) sen Reitman-uppföljare. Disney firar sin 60:e TECKNADE fullängdare med en märklig historia om ett magiskt hus i djungeln (och ja...den är förstås med i Oscars-racet)...men är den bra?? Jorden Runt-hänget tar oss till Libanon och en knatte med krut i! Å så blir det en jäkla dos med "Adam" i Netflix nya äventyrsdänga som innehåller gott om effekter, 80-talsvibbar, tidsresor och Ryan Reynolds. Ständigt denne Reynolds!

Dessutom - smutta förslag inför tv-helgen, och så Fiffi som levererar ett tips som redan nu kan vara ÅRETS STÖRSTA GREJ! Så pass att Steffo ställer sig upp och spontanapplåderar i studion!

För alla Patreon-anhängare (bli medlem!) blir det....ja...lyssna själva. Ujujuj... 

Get some!