Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Mar 11, 2022

Åkejrå.
Vi är de första att säga förlåt. Vi hade tänkt att hålla veckans avsnitt smutt, snabbt och effektivt. Men med sådana rullar som i detta avsnitt....blir det som det blir.
Fiffi är tillbaka på sin favvobiograf och kollar in svenskt mys (?) i TISDAGSKLUBBEN..(just det...VAD för film är det!??), mästaren Spielberg har knepat ihop en ny (?) version av ikoniska WEST SIDE STORY och världen håller nu andan över hur Fiffi ställer sig till detta....!
Dessutom; psykisk ohälsa i musikalform!? Javisst, ännu en gigant från Broadway har blivit film i DEAR EVAN HANSEN....vilken tar kölapp till redaktionens granskande ögon. Och VAD har Per Andersson och Jesse Eisenberg med detta att göra??!

Efter typ 5 knepiga produktionsår är THE BATMAN här. Frågan redaktionen ställer sig....behövs det verkligen en ny fladdermus i stan...? I biomörkret finns svaret.

Och du...vi vet också såklart att det mest är skit och pannkaka i världen utanför just nu. Varför då inte låta snickesnack-podden om film hålla dig sällskap en stund och lägga sig som en liten gosefilt över sinnet....

I matiga Patreon-delen (bli medlem vetja!) rasslar vi in två ytterligare recensioner; Fiffi om våndan att gå på dejt med...eh.. "the winter soldier" och Steffo om en tjej med blått hår och torgskräck som hör något hon absolut inte skulle höra...

Snitsiga streamers att checka av den här veckan: Disney+ (Star), SVT Play och HBO Max!

Get some!