Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Apr 6, 2016

Dags för vårens STORA MUSIKAL-AVSNITT!!!
Konstformen som uppenbarligen älskas av många, men avskys av precis lika många. Vi känner att vi inte kan dyka ned i detta ämne utan att skaka fram en insatt gäst i ämnet som kan delge oss sin visdom. Därför, plats vid micken denna vecka för musikalmannen (och djuskräcksmannen) Johan Levander, aka filmbloggaren och filmspanaren Filmitch!

Vad är en musikal? Vilka musikaler är värt? Varför passar formen inte alla? Vilka 3 musikaltips har panelen med sig i säcken? Finns det svärta i musikalformen? Är en dansfilm samma som musikal? Hur står sig en av filmhistoriens mest kända musikaler från förr....idag?

Maffigt snack, god mat och rejäl munter stämning när vi samlades runt ett köksbord för att riktigt DYKA ned i det stora musikalträsket. Hade inte mikofonens batteritid sagt ifrån (och klippsaxen varit hård) hade vi antagligen suttit och pratat än! Självklart får du också List of the week, Uppdraget och den nya succén (?) Filmrouletten! OCH...en vinnare i förra veckans TÄVLING har all anledning att skutta till av glädje! Vem???

Allt detta...plus en nyhet med poddens betygsskala....får du i detta det SUPERSPÄCKADE och vårlika avsnitt 31. Ja det är ASLÅNGT idag...men vi lovar att det är värt att hänga med hela vägen!
HELA VÄGEN! TJO!