Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om Film!


Steffo och Fiffi och Film. Typ så. Det är det bästa med hela grejen, det handlar bara om film, det är inte blodigt allvar. Lyssna! Softa! Häng med! Nytt avsnitt varje vecka!

Jun 17, 2021

....i vilket vi konstaterar att det är mycket nu! Pusslet måste läggas! Filmer, stökig vardag och det fullmatade EM-slutspelet i fotboll! Om vi klagar? Nehej då!

Det är också avsnittet i vilket en seriemördare byter kropp med en ung skoltjej (ja vi vet att det låter som rena Freaky Friday-soppan), vi skådar också Chris Rock som snut i den nyaste installationen i SAW-serien....eller är det verkligen det? Inne i biomörkret finns ju också de de läskiga monstren som hör så förbannat bra...vi gör nytt besök hos Emily Blunt med familj som måste lära sig vara TYSTA i uppföljaren som känns mer som ett nytt kapitel än just en uppföljare.
Bonus den här veckan: vi kör en tävling med bidrag från våra samarbetskompisar på SF Studios! Vinn en film till sommarnatten!

Som Patreonare får du så klart det förlängda avsnittet, och där dyker vi ned i HBO:s senaste höjdarserie med den glåmiga Kate Winslet...Steffo kallar det för ett slag i magen. Vad känner Fiffi?

Så avslutar vi stora TÄVLINGEN! Dags för ledtråd nr 10!

Du är väl med i matchen?!?

Get some!